Imate pitanja? Pozovite +381 37 725049 , pišite na fimbaby@yahoo.com
Ovaj deo sajta je namenjen veleprodaji. Za maloprodaju kliknite na link ONLINE MALOPRODAJA.

O nama

Brend FIM se bavi proizvodnjom izvanredno kvalitetne odeće, koja idealno odgovara bebama i malo starijoj deci

Bebi odeća FIM poklanja detetu osećaj bezgraničnog komfora.

Odeća ima poseban stil i ne ostavlja ravnodušnim male pomodare. Srpski eksperti smatraju, da od prvih dana treba privikavati mališane da se oblače moderno.

Brend se trudi, radeći sve što je moguće, da se odeća dopadne (svidi) mališanima i njihovim roditeljima.

Dečija odeća FIM je idealni poklon za porodice, kod kojih se nedavno rodila beba. FIm predlaže prateće stvari namenjene mališanima, koje ulepšavaju san i način života mališana.

Ciljna grupa FIM-su deca do godinu dana. Taj period ima prvostepeni zadatak da detetu obezbedi maksimalni komfor u svakom trenutku prvih dana života. Neudobna odeća mališanu daje povod za jogunost. Razlog nemirnog ponašanja je veoma visoka osećajnost dečije kože.

Imajući to na umu, naši eksperti, prave temeljan odabir sirovina za proizvodnju kolekcija.

Dečija odeća FIM je predstavljena posebnim linijama za dečake i devojčice. Ima i univerzalnih rešenja, koja odgovaraju i jednima i drugima. Praktično sva odeća je urađena u širokom dijapazonu veličina, što daje mogućnost nabavke odeće sa “rezervom” u veličini. FIM se izdvaja još jednom prijatnom osobinom-dostupnom cenom odeće.

Mališani rastu veoma brzo, zato je ponekad za jednu sezonu potrebno nekoliko puta promeniti garderobu. Zahvaljujući brizi i zalaganju srpskih eksperata, roditelji ne moraju da troše na obnovu garderobe mnogo novca.